Sport Evenementen DJ

Bezig met de organisatie van een sportevenement? Voor zowel binnen als buiten evenementen kunt u DJ MDetroit boeken voor entertainment. Bij toernooien, sportclub feesten, marathons, hardloopwedstrijden of andere sportevenementen, is een DJ een geweldige aanvulling.

Of het nu gaat om muziek tijdens het sporten of als afterparty erna. Met een DJ krijgt sporten een extra swingende dimensie. Ideaal om de sfeer er goed in te krijgen en te houden!

DJ MDetroit is zelf erg sportief en heeft veel ervaring met entertainment bij sport evenementen. Zoals de marathons van Amsterdam en Rotterdam. Een sport evenement is niet te vergelijken met een gewoon feestje. Bij ieder evenement verschillen de wensen enorm. Wat betreft muziekstijl, benodigde apparatuur is DJ MDetroit erg flexibel. Desgewenst kan hij tijdens het evenement ook als presentator fungeren.

Outdoor Events

Veel sportevenementen vinden buiten plaats. In dit geval is het aan te raden een partytent in te zetten. Dit kan eenvoudig extra worden bijbesteld. Indien nodig kan er zelfvoorzienend worden gedraaid qua stroom, met inzet van een generator. Wel zo makkelijk.

Bekijk de video’s hieronder voor een impressie. Kies uit een van de DJ shows. Vraag een offerte aan voor een vrijblijvend aanbod. Bel vandaag nog voor persoonlijk advies of om een datum te reserveren.

Sportief
Ritme
Energie

“Een DJ en sport gaan ‘juist’ goed samen”

Sport Evenementen DJ

Offerte aanvragen
DJ Show Opties
Offerte aanvragen