Schoolfeest DJ huren

Bezig met de organisatie van een schoolfeest en nog op zoek naar een goede DJ? Jullie willen natuurlijk een DJ die de juiste (verzoek)nummers weet te draaien en de leerlingen de avond van hun leven zal bezorgen.

DJ MDetroit zorgt ervoor dat er met populaire muziek wordt ingespeeld op alle aanwezige leeftijden. Zodat iedereen betrokken is en het naar zijn of haar zin heeft. Ook verzoeknummers zijn geen probleem.

Feest
Plezier
Muziek

“Wat een tof feest hebben we gehad! DJ Mario kreeg groep 8 heerlijk op gang! Succes gegarandeerd! Top top top!” – Marcia Verstegen

Schoolfeest DJ

Offerte aanvragen

Behalve de DJ kunnen wij ook het licht en het geluid regelen voor het schoolfeest. Dan zorgen we er samen voor dat de school wordt omgebouwd tot een ware nachtclub. Bekijk voor de verschillende shows die we bieden even bij onze DJ shows. Dat is puur ter indicatie. Voor een schoolfeest kunnen we natuurlijk ook nog groter uitpakken.

Ook diverse extra’s zijn mogelijk. Denk aan rookmachines, Blacklight (UV verlichting) voor ‘Sensation White’  thema of een luxe Movinghead lichtshow.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan regelen wij dat alles mogelijk is!

DJ Show Opties
Offerte aanvragen