Mario
MarioDJ MDetroit

MDetroit maakt graag uw evenement tot een succes. Als je het aan hem overlaat, zorgt hij ervoor dat het allemaal goed klinkt en er netjes en sfeervol uit ziet!

De muziekstijl past hij aan de wensen van de opdrachtgever aan. Daarbij houdt hij uiteraard ook rekening met de reactie van de gasten. DJ MDetroit draait doorgaans allround muziek voor alle generaties. Van Oldies tot Top tien van Nederlands tot Latin. Het is altijd weer een uitdaging om ter plekke de juiste mix te maken. Het liefst met een volle dansvloer!

MDetroit is geen verlegen muurbloem-DJ en heeft graag een microfoon binnen handbereik. Indien gepast zal hij deze gebruiken. Een rake grap, een aankondiging, een presentatie met een knipoog… Alles natuurlijk in lijn met de avond en vanuit zijn sociale instinct.

Boek MDetroit voor borrels, (sport)evenementen en knalfeesten! Een veelzijdig totaal pakket van muziek, geluid en verlichting. Daartoe worden Pioneer mixers, mooie DJ meubels en kwaliteits-speakers voor goed geluid gebruikt. Mooie verlichting is voor MDetroit ook erg belangrijk; dat kan van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Feestverlichting, uplighting, logo projecties. Er is veel mogelijk. Elk feest is anders en uniek. Qua wensen, locatie en budget. Laat ons meedenken over de beste set-up en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.