Jubileum DJ huren

Jullie zijn 12,5, 25, 40 of meer jaar getrouwd en vinden het tijd om dat nog eens goed te vieren. Het is iets bijzonders en daar hoort een leuk feest bij. Omdat jullie het groot uit willen pakken zijn jullie op zoek naar een DJ, maar die moet dan wel de kennis in huis hebben van de muziek die jullie zo leuk vinden.

In dat geval zitten jullie bij MDetroit helemaal goed. Of het nu de nummers zijn uit de jaren 70′ 80′, of iets van nu, of gewoon alles door elkaar. Het mag én het kan allemaal. Wij draaien altijd op jullie wensen en vanuit onze ervaring weten we de dansvloer altijd vol te krijgen.

Vrienden
Gezellig
Creatief

“DJ MDetroit heeft gezorgd dat mijn feest onvergetelijk was. Niet een DJ die zijn eigen feestje maakt. Maar een topper die luistert naar wat jij wil en dat maak Mario zo uniek” – Joke Jordans

Jubileum DJ

Offerte aanvragen

Als basis voor jullie jubileum kiezen jullie bij ons een DJ show. Aan de hand van de locatie en de sfeer die jullie het feest willen geven is het belangrijk hier een goede keuze in te maken, bij twijfel mogen jullie ons dan ook altijd contacten. Bekijk voor de verschillende opties even bij onze DJ shows.

Verder kunnen jullie het feest ook nog extra toevoegingen geven. Vanuit onze kennis als light designer kunnen we jullie locatie met licht opmaken. Alles is naar wat jullie willen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan regelen wij dat alles mogelijk is!

DJ Show Opties
Offerte aanvragen