Feest DJ huren

Een goede reden bedacht voor een feestje? Nodig al je kennissen, vrienden en familie uit voor een swingende avond! Een DJ zal je zeker helpen om de avond van je leven te beleven, die iedereen nog lang zal heugen.

Om wat voor muziekstijl het bij jouw feest ook draait, als het ergens tussen de jaren 60′ tot nu ligt, komt het helemaal goed. DJ MDetroit draait ‘allround’ en zal op jouw feestje muziek draaien op basis van jouw wensen en zorgen dat het jou én de gasten aan niets ontbreekt.

Dansen
Feest
Sfeer

“Geweldige DJ en vakman. Voelt zijn publiek goed aan. Mede door zijn muziek is ons feestje een succes geworden. Echt een aanrader!!” – Corrine Bruin-Asmussen

“Bedankt Mario, je hebt er echt een geweldige avond van gemaakt. Super gedraaid en goed ingespeeld op het publiek.
We hebben door jou enorm genoten!” – Chantal Elias & Gonda de Wit-Verhaaff

Feest DJ

Offerte aanvragen

Kies als basis voor jouw feest een DJ show. Aan de hand van de locatie, het budget en de sfeer die je het feest wil geven is het belangrijk hier een goede keuze in te maken. Contacteer ons gerust voor advies. Bekijk voor de verschillende opties even bij onze DJ shows.

Maak het feest persoonlijk door extra opties toe te voegen. Denk aan rook of extra verlichting. Als light designer kan MDetroit een groot verschil maken. ‘The sky is the limit.’ Alles is naar wat jij wilt. Vraag vrijblijvend een offerte aan, voor een feest op maat!

DJ Show Opties
Offerte aanvragen