Bruiloft DJ MDetroit

Een knal Trouwfeest?!

Een bruiloft wordt een dag om nooit te vergeten met een trouwfeest waar iedereen nog jaren over na praat. De bruiloft DJ is hiervoor vaak van groot belang. Velen herinneren zich van de meeste bruiloften jaren later alleen nog het entertainment…

Is goed entertainment voor jullie belangrijk? Hou hier dan zeker rekening mee bij het budgetteren van alle kosten. Dit maakt de meeste indruk en is erg belangrijk onderdeel van een geslaagde bruiloft. Vaak wordt het belang hiervan niet van te voren ingezien.

Zorg dat het feest écht jullie feest is, door jullie wensen duidelijk te bespreken met de entertainer(s). En huur experts in voor een gegarandeerde swingende afsluiting van jullie bruiloft!

Bruiloft DJ MDetroit zal rekening houden met jullie muzikale wensen en verzoeknummers.  Dankzij zijn brede muziekkennis en muziekcollectie, kan hij diverse stijlen muziek mixen uit verschillende tijden en genres. Daarnaast kan hij kan de sfeer tijdens het trouwfeest goed inschatten en inspelen op de gasten om de dansvloer vol te krijgen.

Intiem
Sfeervol
Knalfeest

“Mario heeft het super gedaan! Fantastisch gedraaid! Erg meegaand en enthousiast!! SUPER feest dankzij dj Mario!! We hebben mede dankzij hem een fantastisch trouwfeest gehad. En erg bedankt voor zijn flexibiliteit met het langer blijven draaien, dit hebben wij enorm gewaardeerd. Bedankt namens het bruidspaar.” – Marinda (Bergen)

“Mario, top! Jij hebt ons feest tot een onvergetelijke moment gemaakt en dank daarvoor. Niet alleen was je flexibel en betrokken in de voorbereidingen, ook kreeg je het voor elkaar om op onze bruiloft, met een grote diversiteit aan gasten, de voetjes van de vloer te krijgen.

Iedereen vond het een top feest en dat is volledig aan jou te danken. Niet alleen met je gevoel voor de sfeer maar ook met je apparatuur en draai-skills. Je bent een aanrader voor iedereen die een gegarandeerd goed feest wil!” – Vincent & Joyce (Beesd)

Bruiloft DJ

Offerte aanvragen

Jullie Trouwfeest op maat

Om deze bijzondere dag extra spetterend af te sluiten, vind je op deze pagina speciaal samengestelde bruiloft drive in shows. Deze sfeervolle DJ Shows hebben een zeer luxe uitstraling en zijn afgestemd op de speciale aandacht die trouwfeesten verdienen.

Uiteraard kunnen jullie het feest extra uniek maken door extra opties bij te boeken. Vooral met verlichting zijn interessante effecten te bedenken. Denk aan een persoonlijke lichtprojectie van jullie namen en trouwdatum. Of een romantische lichtprojectie van hartjes of trouwringen. Verlichting van de locatie in jullie favoriete kleur(en). Of een ‘Grand Entrance’ met rookeffecten en spotlight, om jullie bij de openingsdans of binnenkomst extra te laten stralen.

Lees mijn blog Bijzondere Verlichting voor een Trouwfeest voor de mogelijkheden rondom de verlichting.

Bruiloft STARRY NIGHT

Offerte aanvragen

Voor het kleine tot middelgrote trouwfeest.

 • Geluid tot 100 personen

 • Allround DJ (4 uur)

 • Sfeervolle LED verlichting

 • Luxe lichteffect

 • Beoordeeld met een 9,5

Bruiloft SUBLIEM

Offerte aanvragen

Voor een spetterend en groots trouwfeest.

 • Geluid tot 200 personen

 • Allround DJ (4 uur)

 • Sfeervolle LED verlichting

 • Luxe lichteffect

 • Extra verlichting

 • Beoordeeld met een 9,6 (Meest geboekt)

bruiloft dj huren
bruiloft dj huren
Offerte aanvragen