Bijzondere verlichting voor een trouwfeest

Willen jullie een extra bijzonder trouwfeest? Hebben jullie lang geoefend voor de openingsdans en willen jullie zeker zijn dat deze goed tot zijn recht komt? Dan kan met bijzondere verlichting, zoals een spotlight of monogram om jullie ideeën extra te ‘belichten’. Speciale verlichting is helemaal hip en geeft een extra touch op jullie avond. Verlichting is sfeer bepalend en maakt jullie feest nog persoonlijker. Hieronder staan enkele ideeën ter inspiratie.

‘Grand Entrance’ met Spotlight

Hebben jullie een speciale binnenkomst op de planning of willen jullie bij de eerste dans letterlijk in de spotlights staan? Een spotlight zorgt ervoor dat het accent goed komt te liggen en jullie zelf én de outfits goed tot zijn recht komen. Daarnaast kan het entree extra spectaculair worden gemaakt door het inzetten van speciale rookmachines met lichteffecten, om jullie entree bijzonder te maken. Zo komen jullie en jullie bijzondere outfits het meest tot zijn recht.

Behalve het belichten van jullie zelf, kunnen jullie er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de (dure) bruidstaart te belichten ;-).

Monogram Lichtprojectie

Een monogram is een bijzondere lichtprojectie. Met een 2D creatie van licht kunnen bijzondere figuren en afbeeldingen worden getoond op de vloer, de muur of het plafond. Een echte eyecatcher! Aangezien een monogram volledig in stijl gemaakt kan worden, kunnen ook jullie namen en trouwdatum worden getoond. Zoals hieronder bijvoorbeeld te zien is. Veelal wordt dit gedaan bij de openingsdans midden op de vloer, maar jullie zijn er natuurlijk volledig vrij in om aan dit licht effect invulling te geven.

Sfeerlicht

Behalve feestverlichting op een trouwfeest valt er ook veel te doen met sfeerverlichting. Bijvoorbeeld wanneer jullie bij de openingsdans kiezen voor een mixje, waarbij een rustig nummer wordt opgevolgd door een echte knaller. Dan is het wel zo leuk als de verlichting daarin mee doet. Als de DJ zijn lichten beheerst, zal de verlichting veranderen als de muziek veranderd. Het is naar mijn mening zeer storend als de verlichting tijdens de eerste dans heel snel blijft bewegen alsof er een snel nummer op staat. Vraag dus aan de DJ of hij daar met de verlichting rekening mee kan houden.

Uplighting

Sfeerverlichting kan ook worden gebruikt voor het oplichten van de locatie zelf. Dat kan buiten zijn bij de entree of verlichting van bomen, maar ook binnen met lichtspots tegen de muur. Daardoor kun je zelf de kleur en sfeer van de locatie bepalen!

Kortom, een zeer compleet pakket aan mogelijkheden voor ‘de avond van jullie leven’. Voor vragen en advies kun je altijd bij mij terecht! Vraag vrijblijvend een offerte aan.