Bedrijfsfeest DJ huren

Bij de organisatie van een business event komt steeds vaker een bedrijfsfeest DJ te pas. Voor zowel een bedrijfsfeest, personeelsfeest, beursafsluiting, receptie of een netwerkborrel is een allround DJ is een fantastische toevoeging.

Voor een geslaagd bedrijfsfeest is het erg belangrijk dat de sfeer goed is. De juiste muziek is daarbij uitermate belangrijk. Welk doel de gelegenheid ook heeft; gewoon een gezellige avond met klanten, teambuilding met collega’s of een boodschap die het bedrijf wil uitdragen.

Bedrijfsfeest DJ MDetroit zal ervoor zorgen dat de muziek past bij de de gelegenheid. Naast goed geluid is ook mooie verlichting erg belangrijk. Een ‘Bedrijfs Logo Projectie’ is bijvoorbeeld een erg interessante optie. Een sterke marketing tool om uw merknaam tijdens het event extra ‘te belichten’.  Zie Lichtprojecties.

Vertel ons uw budget, voor een aanbod op maat. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Collega’s
Plezier
Stijlvol

“Alle DJ ’s waar we normaliter mee werken waren reeds bezet. DJ MDetroit heeft telefonisch muziekwensen en eventuele kledingvoorschriften afgestemd. Zeer correct. Opmerking van onze technicus die de overige AV apparatuur op locatie verzorgde: ‘Dit was de eerste DJ die de gasten op deze locatie op de dansvloer kreeg’. In de communicatie tussen onze medewerker en onze opdrachtgever bleek de DJ zeer professioneel en correct.”Organisatie KPN Bedrijfsfeest

bedrijfsfeest dj huren

Bedrijfsfeest DJ

Offerte aanvragen

Als basis voor het bedrijfsfeest of bedrijfsevenement kies je bij ons een DJ show. Samen met de DJ show kun je kiezen uit een van onze specials, zoals bijvoorbeeld het projecteren van het bedrijfslogo. Bekijk voor de verschillende shows even bij onze DJ shows.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan regelen wij dat alles mogelijk is!

DJ Show Opties
Offerte aanvragen